Barcelona i Àrea
Diferents moments del succés
Foto: Diferents moments del succés | X (Twitter)
Successos

La Guàrdia Urbana investiga qui va gravar el vídeo de la dona entrant als seus cotxes al Raval de Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Diferents moments del succés
Foto: Diferents moments del succés | X (Twitter)

Dos vídeos sorprenents, enregistrats per una persona fins al moment desconeguda, s'han viralitzat a les xarxes socials aquest cap de setmana. A les imatges s'hi pot veure com, al barri del Raval de Barcelona, una dona accedeix a l'interior d'una furgoneta de la Guàrdia Urbana i després dins d'un altre cotxe del mateix cos.

Per què és important? Aquest dilluns la policia barcelonina ha explicat quan i com van ocórrer aquests fets, molt criticats tant per l'actitud de la dona i el seu entorn, com pel descuit dels agents, que no es van adonar de res.

D'on venim? Els dos vehicles policials es trobaven al mig del carrer, oberts, sense agents i amb les claus de la furgoneta posades al pany. 

  • Als vídeos es veu com la dona engega el primer vehicle, intentant fer marxa enrere i també accelerant, seguint les instruccions que algú li dona.  
  • Fins al cap d'una bona estona els agents no veuen el que està passant, moment en què un d'ells expulsa la intrusa del segon cotxe. 

Què en sabem? En declaracions al 324.cat, la Guàrdia Urbana ha informat que els fets van ocórrer dijous a la tarda al barri del Raval, en concret, al carrer Robadors.

  • La policia ha reconegut que els cotxes havien quedat oberts perquè els agents van haver de sortir molt ràpid per atendre un servei urgent. 
  • En aquest sentit, s'ha volgut deixar ben clar que dins dels cotxes no hi havia cap arma ni substàncies estupefaents.
  • Les mateixes fonts han explicat a la televisió pública que la dona va ser identificada al cap de poca estona i que ara investiguen la identitat de la persona que va gravar el vídeo.
  • Segons han assegurat, s'emprendran les accions pertinents, però no han volgut concretar quines. 

Vídeos

Etiqueta: Successos